Transparent
Inloggen
Sluiten

Eindelijk weer eens zege PSV bij Roda: 0-3

16 april 2016 22:33

PSV heeft eindelijk weer eens weten te winnen van 'angstgegner' Roda JC. PSV had eigenlijk weinig te vrezen en won uiteindelijk verdiend met 0-3.

PSV kwam al na tien minuten op voorsprong. Jetro Willems kon in twee keer voorzetten en zag dat Luuk de Jong hem binnenkopte, waarmee hij de gouden combinatie weer herstelde. PSV speelde vanaf dat moment eigenlijk een gewonnen wedstrijd. Zonder echt voluit te gaan had PSV de controle over de wedstrijd. In het vervolg van de eerste helft liet PSV het na om verder uit te lopen en de wedstrijd al te beslissen.

Door de kleine achterstand kon Roda JC in de tweede helft met vereende krachten wat spanning terugbrengen in de wedstrijd. Na een uur spelen maakte Luuk de Jong met zijn tweede kopdoelpunt een einde aan de wedstrijd. PSV kreeg daarna de ruimte om verder uit te lopen. De ploeg speelde het vrij onzorgvuldig uit. Er zou uiteindelijk nog slechts één doelpunt bijkomen. Vanaf een meter of achttien schoof Davy Propper de bal met een geplaatst schot in de verre hoek.




Discussieer mee op de forums


Tags

roda jong angstgegner binnenkopte herstelde jetro kopdoelpunt krachten onzorgvuldig schoof terugbrengen vereende willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis