Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd definitief gestaakt; Eindstand Genk - PSV 0-0

20 juli 2002 21:39

Verslaggever: RvN

Wegens onweer en een daaropvolgende wolkbreuk is de wedstrijd tussen Racing Genk en PSV in 52ste minuurgestaakt. De tweede helft zal niet meer uitgespeeld worden. Nadat de beslissing viel om de wedstrijd niet meer uit te spelen, kwamen de PSV spelers opnieuw het veld op om de meegereisde supportersschare te bedanken. Daarmee is ook onze live update van de wedstrijd beeindigd.

De tussenstand bij Racing Genk - PSV was op het moment van staken 0-0. Het belangrijkste wapenfeit van de wedstrijd ontstond al in het begin van de wedstrijd. De nieuwe doelman van Racing Genk legde de doorgebroken Arnold Bruggink neer. De penalty van Mateja Kezman werd echter gestopt net als de rebound van Gakhokidze. De keeper van Racing Genk maakte sowieso indruk. Hij stopte onder andere uitvallen van Gakhokidze en Kezman.

Ook de Belgen hadden enige kansen. Met name Wesley Sonck kon Ronald Waterreus echter niet verschalken.

Naast het grootse afscheid van Luc Nilis werd in deze wedstrijd ook het verbouwde stadion van Racing Genk in gebruik genomen. Dat gold niet voor het scorebord dat nog niet functioneerde. Dat bleek uiteindelijk dus ook niet nodig, tot scoren kwam het niet in het Fenix stadion.

Opstelling PSV: Waterreus, Lamey, Ooijer, Hofland, Bouma, Ramzi, Van Bommel, Van der Schaaf, Gakhokidze, Bruggink en Kezman ('46 Vennegoor of Hesselink).

Links:
Later vanavond zal PSV.nl met een uitgebreid wedstrijdverslag komen.
PSV Zuipsite en PSV Online hebben toegezegd vanavond nog met foto's van de happening te komen.

Meer op




Tags

genk gakhokidze kezman bruggink waterreus arnold bommel bouma fenix foto grootse happening hesselink hofland lamey mateja minuurgestaakt nilis onweer ooijer ramzi rebound schaaf sonck staken supportersschare vennegoor verbouwde verschalken wapenfeit wedstrijdverslag wolkbreuk zuipsite

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage