Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoedelijke opstelling PSV: Schaars opnieuw in de basis?

19 april 2016 08:04

Ten opzichte van het treffen uit bij Roda JC worden enkele wijzigingen verwacht in de basis bij PSV. Het ED/AD verwacht dat Jeffrey Bruma en Santiago Arias terugkeren in de basis. De laatste was afgelopen zaterdag geschorst. Dat zou dan ten koste gaan van Nicolas Isimat-Mirin en Joshua Brenet.

Op het middenveld is Jorrit Hendrix door zijn blessure niet beschikbaar. Andres Guardado heeft één training meegedaan. De middenvelder zou kunnen spelen, al is de verwachting dat hij niet gaat starten. Net als tegen Roda is de verwachting dat Stijn Schaars daardoor weer speeltijd krijgt. Het zou betekenen dat PSV een middenveld heeft met drie spelers die eerder voor tegenstander Vitesse uitkwamen.

Voorin is het de vraag of Phillip Cocu opnieuw vasthoudt aan de buitenspelers Pereiro en Narsingh. De ED/AD combinatie houdt het op een terugkeer van Jurgen Locadia, dat zou dan ten koste gaan van Pereiro die de laatste duels als basisspeler niet echt uit de verf kwam.




Discussieer mee op de forums


Tags

pereiro roda andres arias brenet bruma buitenspelers cocu guardado hendrix isimat jeffrey locadia meegedaan mirin narsingh santiago stijn uitkwamen vasthoudt vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje