Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook geen PSV fans naar wedstrijd om Super Cup

23 juli 2002 16:19 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

PSV meldt vandaag dat het de KNVB vandaag heeft laten weten geen kaarten af te zullen nemen voor het duel om de Johan Cruijffschaal. 'Reden hiervoor is dat PSV geen gebruik zal maken van de eenzijdig opgelegde reisgelegenheid' zo meldt PSV.nl. Eerder maakte het PSV bestuur al bekend de wedstrijd zelf te zullen boycotten. Het is PSV al jaren een doorn in het oog dat het alleen met de (relatief dure) trein naar Amsterdam mag reizen. De Supportersvereniging van PSV steunt de actie van het bestuur.

Aangezien de KNVB eerder al liet weten geen kaarten te zullen verkopen aan 'neutrale' fans, zullen er op 11 augustus dus alleen Ajax fans aanwezig zijn bij de strijd om de Johann Cruijff Schaal.

Van Raaij liet weten nog met de spelersgroep te willen spreken om ook de eventuele prijsuitrijking na de wedstrijd te boycotten.

Meer op PSV.nl




Tags

bestuur boycotten knvb cruijffschaal doorn eenzijdig johann prijsuitrijking raaij reisgelegenheid steunt supportersvereniging trein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage