Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vrijdag tegen SC Freiburg

24 juli 2002 22:14

Verslaggever: RvN

Na het duel van PSV tegen FC Basel (2-2) keerde de selectie terug naar Freiburg waar het voor een kort trainingskamp verblijft. Vrijdag komt het uit in een vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Freiburg. Na FC Basel zal dat de tweede test worden voor de ploeg van Koeman en Rutten. In tegenstelling to FC Basel dat al enige weken in competitie was, is SC Freiburg ongeveer even ver in de voorbereiding als PSV.

Voor de wedstrijd presenteren de Duitsers zich voor het eerst aan het eigen publiek en worden de spelers voorgesteld. Het programma begint daarom al om 18.30 uur, terwijl de wedstrijd zelf om 20.00 uur zal aanvangen. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Prijzen voor zitplaatsen 10 euro, voor staanplaatsen de helft.

De oefenwedstrijd van SC Freiburg tegen het Braziliaanse Ituana kon vanwege allerlei schermutselingen niet worden beeindigd. De scheidsrechter voelde zich na 3 rode kaarten en een overspannen Braziliaanse trainer genoodzaakt het duel te staken bij een 1-1 tussenstand in de tweede helft. Als gevolg daarvan werd Abder Ramdane door de Duitse voetbalbond voor 4 oefenwedstrijden geschorst en zal hij niet mee mogen doen tegen PSV. Oefenwedstrijden tegen Pfullendorf en Stuttgarter Kickers werden met resp 6-1 en 2-0 gewonnen.

Officiele website SC Freiburg: www.scfreiburg.com

Meer op




Tags

freiburg basel aanvangen abder genoodzaakt ituana kickers koeman overspannen pfullendorf ramdane resp rutten scfreiburg schermutselingen staken stuttgarter trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage