Transparent
Inloggen
Sluiten

18.45 uur huldiging PSV, route platte kar, schermen in de stad

8 mei 2016 22:09 - Eindhoven.nl

De gemeente Eindhoven feliciteert namens alle Eindhovenaren de voetballers van PSV en de hockeyers van Oranje Zwart met het behalen van het Nederlands kampioenschap. Beide clubs vieren 8 mei het kampioenschap in eigen kring. PSV met de spelers en de staf in het Philipsstadion en Oranje Zwart op het eigen veld.

Dubbel kampioensfeest

Iedereen kan het dubbele kampioensfeest op maandag 9 mei op verschillende plekken in de stad, zowel live als op grote schermen, bijwonen. De huldiging van beide kampioensteams vindt plaats op het Stadhuisplein. Het feest in Eindhoven wordt gevierd met een tour door de stad van PSV. Die tour begint bij het Philips Stadion en eindigt op het Stadhuisplein. De route van de tour is Philipsstadion – PSV laan - Mathildelaan – 18 septemberplein – Vestdijk – Geldropseweg – Bilderdijklaan – Stadhuisplein.

Speciaal voor kinderen en mensen met een beperking

Het Philipsstadion is om 16 uur speciaal door PSV is opengesteld voor kinderen en mensen met een beperking, waar zij samen met hun begeleiders de PSV-spelers kunnen toejuichen.

Schermen

Er worden grote schermen geplaatst op de Markt en het 18 Septemberplein, zodat ook daar
de huldiging en de tour door de stad voor iedereen goed te volgen is. De bar op het 18 septemberplein en het Stadhuisplein gaat om 15.30 uur open.

Programma

16.00 Philipsstadion open (voor kinderen en mensen met een beperking)
17.15 Aanvang rijtoer vanaf PSV-laan
17.30 Huldiging Oranje Zwart Stadhuisplein
18.00 Einde huldiging Oranje Zwart
18.45 Huldiging PSV Stadhuisplein
19.30 Einde huldiging PSV

Maatregelen

Het Stadhuisplein wordt in tegenstelling tot vorig jaar afgesloten op het moment dat het vol is. Via elektronische schermen worden bezoekers daarvan op de hoogte gehouden. Er staan geen terrassen op de Markt, het Stratumseind, het Catharinaplein en de Jan van Lieshoutstraat.
In de gehele stad geldt een blik- en glasverbod.
De fietsenkelder onder het 18 Septemberplein is gesloten tussen 15.00 en 20.00 uur (wordt alleen gebruikt als doorloop).
Het inwonersplein van de gemeente Eindhoven is op- maandag 9 mei maar tot 13u geopend.

Meer op Eindhoven.nl




Tags

huldiging stadhuisplein schermen oranje philipsstadion septemberplein tour beperking kinderen route gemeente kampioensfeest laan platte aanvang bar begeleiders bilderdijklaan catharinaplein doorloop elektronische fietsenkelder geldropseweg glasverbod hockeyers inwonersplein kampioensteams kring lieshoutstraat mathildelaan opengesteld rijtoer stratumseind terrassen toejuichen vestdijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje