Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag opnieuw verkoopdag stoeltjes Philips Stadion, meer informatie

13 mei 2016 19:30 - Lighttown Madness

Lighttown Madness heeft in aanloop naar de verkoopdag van de stoeltjes een update gegeven van de stand van zaken:

Morgen vindt de laatste verkoopdag plaats van deze week. Echter hebben wij van PSV te horen gekregen dat er bepaalde gedeeltes van de tribunes nog niet verwijderd kunnen worden. Dit heeft te maken met het plaatsen van de nieuwe constructie en de voorbereidingen die daar nog voor dienen te worden getroffen door het bedrijf waarmee PSV samenwerkt.

Morgen gaat de verkoop gewoon door, er bestaat echter een reeële kans dat de stoeltjes uitverkocht raken voordat de verkoop officieel voorbij is.

Houd wel de Facebook pagina's van Lighttown Madness en Vak T in de gaten, wij houden jullie op de hoogte van de status van de verkoop.
Lighttown Madness en Vak T blijven in contact met de club over de overige te verwijderen stoeltjes. Wanneer deze verwijderd mogen worden, zullen er extra verkoopdagen ingepland worden.

Eendracht Maakt Macht
Lighttown Madness en Vak T

Meer op Lighttown Madness




Tags

lighttown madness verkoopdag constructie eendracht gedeeltes ingepland macht reeele samenwerkt verkoopdagen verwijderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage