Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vanavond tegen De Treffers; Debuut Hiddink

2 augustus 2002 13:46

Verslaggever: RvN

PSV zal vanavond om 19.00 uur uitkomen in een vriendschappelijke wedstrijd tegen De Treffers. Via de wedstrijd wordt aandacht besteedt voor de taaislijmziekte Cystic Fibrosis. Opbrengsten gaan ook naar dat goede doel. De wedstrijd tegen De treffers betekent het debuut van de nieuwe coach Guus Hiddink, ofwel de rentree na 12 jaar afwezigheid bij PSV. Gisterne leidde hij zoals bekend zijn de eerste training.

De wedstrijd is nog niet uitverkocht. Er zal vanavond gewoon kaartverkoop plaatsvinden aan de kassa's van De Treffers in Groesbeek. PSV Zuipsite zal net als tegen FC Eindhoven een liveverslag van de wedstrijd verzorgen via internet.

Meer op




Tags

hiddink besteedt cystic fibrosis gisterne groesbeek kassa liveverslag ofwel taaislijmziekte verzorgen zuipsite

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage