Transparent
Inloggen
Sluiten

Mexico hoopt nog altijd op tweede toernooi voor Guardado deze zomer

26 mei 2016 18:32

Mexico blijft hopen dat Andres Guardado na de Copa America in juni ook de Olympische Spelen in augustus nog zal meedoen voor Mexico. Volgens diverse media, zoals Diario Récord, heeft de coach van het elftal van Mexico voor de Olympische Spelen doelman Alfredo Talavera, aanvaller Raúl Jiménez en PSV middenvelder Andrés Guardado aangewezen als beoogde dispensatiespelers. Elk land mag tijdens de Olympische Spelen drie spelers ouder dan 23 meenemen. Alledrie de spelers doen ook al mee aan de Copa America.

Om de lijst definitief te kunnen maken dienen de clubs toestemming te geven. Volgens de berichtgeving is dat nog altijd niet geregeld, maar is er goed ehoop dat die toestemming er alsnog komt. Marcel Brands gaf eerder al aan Guardado niet voor beide toernooien vrij te willen geven.




Tags

guardado mexico andres alfredo alledrie brands diario ehoop jimenez raul talavera

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje