Transparent
Inloggen
Sluiten

Mexico via 2-0 zege naar kwartfinale Copa America

10 juni 2016 06:31

Mexico heeft zich simpel weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Copa America. Na de 3-1 zege op Uruguay werd Jamaica met 2-0 verslagen. Javier Hernandez en Oribe Peralta zorgden voor de doelpunten van de Mexicanen. Hector Moreno speelde de volledige wedstrijd, Andres Guardado ontbrak door een schorsing van een duel voor zijn twee gele kaarten in de openingswedstrijd.

In de groep van Mexico is naast Mexico ook Venezuela al zeker van de volgende ronde. Uruguay en Jamaica vallen af. Het laatste pouleduel tussen Mexico en Venezuela gaat daarom alleen nog voor de poulewinst.




Discussieer mee op de forums


Tags

mexico jamaica uruguay venezuela andres guardado hector hernandez javier mexicanen moreno openingswedstrijd oribe peralta pouleduel poulewinst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage