Transparent
Inloggen
Sluiten

Dinsdag 26 juli PSV FANdag met aansluitend PSV - FC Eindhoven

21 juni 2016 16:17 - PSV.nl

PSV zal de jaarlijkse PSV FANdag dit jaar op dinsdag 26 juli organiseren. Dé manier om het nieuwe seizoen in te luiden en kennis te maken met de selectie die in het seizoen 2016-2017 op jacht gaat naar nieuwe successen.

Rondom het Philips Stadion is dinsdag 26 juli vanaf 13.30 uur een uitgebreid programma voor jong en oud. Aansluitend op die activiteiten vindt om 19.00 uur de Lichtstadderby tussen PSV en FC Eindhoven plaats. Daaraan voorafgaand presenteert PSV de selectie van trainer Phillip Cocu. De jaarlijks terugkerende oefenwedstrijd tussen PSV en FC Eindhoven wordt dit jaar in het Philips Stadion gespeeld en is onderdeel van de oefenreeks van PSV ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Waar het programma voor de PSV FANdag voor iedereen gratis toegankelijk is, is een kaartje voor de Lichtstadderby verkrijgbaar vanaf € 5,-. De kaartverkoop start begin juli.

Meer op PSV.nl




Tags

fandag aansluitend lichtstadderby cocu jong kaartje luiden oefenreeks toegankelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage