Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt zich zorgen om grote selectie; verlies dreigt

5 augustus 2002 13:48

Verslaggever: rvN

PSV hield vanmiddag voorafgaand aan de Open Dag en ter afsluiting van de Persdag een persconferentie. Daar werd duidelijk dat PSV zich behoorlijke zorgen maakt over de grote selectie van maar liefst 30 spelers op het moment. Niet alleen vanwege sportieve redenen, maar ook vanwege financiele redenen. Als de 30 man tellende selectie dit seizoen bijeen blijft, zal PSV aan het einde van het seizoen voor het eerst sinds het aantreden van Van Raaij een verlies mogelijk niet kunnen vermijden.

Een paar spelers mag vertrekken bij de Eindhovenaren, maar door de slechte transfermarkt is de kans klein dat dat alsnog zal gebeuren voor de transferdeadline van 31 augustus. Arnesen liet dan ook weten niet meer te verwachten dat een van de toppers zal vertrekken. 'de transfermarkt is in coma' aldus Arnesen.

De positieve kant van het bijeenblijven van de selectie is natuurlijk het feit dat het elftal nu gemiddeld ouder en ervarener is dan afgelopen jaren. En daarmee is de kans groter om nu eindelijk eens de tweede ronde van de Champions League te halen. En dat is samen met het landskampioenschap d? doelstelling voor het komende seizoen.

Van Raaij haalde verder op de persconferentie hard uit naar de starre organen van de UEFA en de FIFA die de clubs en de vooruitgang van die clubs in haar greep houdt.

Meer op




Tags

arnesen raaij aantreden bijeenblijven coma ervarener fifa landskampioenschap organen persdag starre tellende transferdeadline uefa vermijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage