Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe PSV-tenues vanaf dinsdag 26 juli (PSV FANdag) verkrijgbaar

1 juli 2016 07:12 - PSV.nl

De nieuwe thuis- en uittenues met hoofdsponsor energiedirect.nlzijn vanaf dinsdag 26 juli verkrijgbaar tijdens de PSV FANdag. De PSV Trainingscollectie is in de loop van deze ochtend al verkrijgbaar in de PSV FANstore in het Philips Stadion en online.

Om er zeker van te zijn dat het resultaat van beide tenues optimaal is en de kwaliteit ervan te garanderen hebben PSV en Umbro wat extra tijd genomen in het productieproces. Met de wisseling van hoofdsponsor willen PSV, Umbro en energiedirect.nl in alle zorgvuldigheid werken. Dat heeft ervoor gezorgd dat beide shirts vanaf dinsdag 26 juli verkrijgbaar zijn. Tijdens de PSV FANdag zijn de shirts volop verkrijgbaar in de PSV FANstore in het Philips Stadion, bij de verkooppunten rondom het stadion en zijn ze online te bestellen op PSVFANstore.nl. Het eerste elftal en andere teams van PSV zullen al wel in de nieuwe tenues spelen.

Beide PSV-tenues zijn uniek. Voor het eerst in de geschiedenis speelt PSV met een andere hoofdsponsor op het shirt. Het rood-wit gestreepte PSV-thuisshirt bevat net als het uitshirt een ronde kraag en is op de borst voorzien van de nieuwe hoofdsponsor energiedirect.nl. De geheel rode achterzijde van het shirt zorgt ervoor dat spelersnaam en rugnummer perfect zichtbaar zijn. Extra detail in het PSV-shirt is de verwerking van coördinaten van de middenstip in het Philips Stadion, aan de binnenzijde van het shirt. De broek is traditioneel volledig zwart met aan de achterzijde een subtiel rood-wit detail en de kousen zijn wit met een rode baan.

Het donkere uitshirt bevat een horizontale blauwe baan op de borst. Het clublogo bevindt zich op de linkerborst en het Umbro-logo is geborduurd op de rechterborst. De eenkleurige achterkant zorgt ervoor dat spelersnaam en rugnummer perfect zichtbaar zijn. Een donkergekleurde broek en kousen completeren het uittenue. De laser cuts op de achterzijde van beide shirts zorgen voor een optimale ventilatie en op zowel het thuis- als uitshirt prijkt op de linkermouw de Philips mouwbadge.

Meer op PSV.nl




Tags

tenues fandag hoofdsponsor achterzijde energiedirect uitshirt umbro baan borst broek fanstore kousen spelersnaam binnenzijde clublogo coordinaten cuts donkergekleurde eenkleurige garanderen geborduurd horizontale kraag laser linkerborst linkermouw logo middenstip mouwbadge nlzijn optimale prijkt productieproces psvfanstore rechterborst subtiel thuisshirt trainingscollectie uittenue uittenues ventilatie verkooppunten verwerking wisseling zorgvuldigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage