Transparent
Inloggen
Sluiten

Lonwijk tekent driejarig contract: 'beloning voor hard werken'

13 juli 2016 15:49 - PSV.nl

PSV heeft jeugdinternational Justin Lonwijk (16) gecontracteerd. De jeugdspeler signeerde woensdagmiddag zijn eerste contract bij PSV, dat hem ook de komende drie seizoenen aan de club verbindt. “Deze dag zal ik niet snel meer vergeten”, zei Justin in een eerste reactie voor de camera van PSV TV.

Tilburger Justin Lonwijk speelt al sinds 2010 in de jeugdopleiding van PSV. De talentvolle, creatieve middenvelder begon in de D2, zoals dat toen nog heette. Na periodes in de D1, C2, C1, PSV O16 en PSV O17 speelt Lonwijk komend seizoen in PSV O19. “Ik ben natuurlijk erg blij met dit contract, ik zie het als beloning voor hard werken. Een dag om nooit meer te vergeten”, aldus de oudere broer van Nigel, die komend seizoen in PSV O15 gaat spelen. Afgelopen seizoen werd Justin met PSV O17 kampioen van Nederland en dat is uiteraard ook iets om trots op te zijn. “Het was lang geleden dat een onder 17 team van PSV kampioen was geworden en we hebben dat als team uitstekend gedaan.” Over zijn eigen ontwikkeling zegt hij: “Ik ben de afgelopen jaren fysiek gegroeid en wil me ook verder zo goed mogelijk blijven ontwikkelen om uiteindelijk ooit in het stadion te spelen.”


Meer op PSV.nl




Tags

lonwijk gecontracteerd heette jeugdspeler nederland nigel signeerde tilburger verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage