Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt niet verder dan 0-0 tegen Hertha BSC

6 augustus 2002 21:01

Verslaggever: RvN

PSV is op een zeer feestelijke avond niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel tegen hertha BSC. Uiteindelijk ging het feestje een beetje als een nachtkaars uit. De eerste helft was nog alleszins acceptabel te noemen gezien het feit dat Hertha BSC zich terugtrok en niet mee wilde werken aan een leuke wedstrijd. PSV miste echter de creativiteit om dat af te straffen. Het kreeg in de eerste helft wel een aantal kansen, maar met name Kezman wist de bal niet achter doelman Kraly te krijgen.

In de tweede helft ging PSV slordiger spelen waardoor het Hertha BSC in de wedstrijd bracht. De Duitsers kregen zowaar dan ook een aantal kansen voor de goal van PSV. Het niveau van van de wedstrijd zakte ondertussen steeds verder en verder weg.

Het bleef daardoor uiteindelijk waar het gebleven was, bij 0-0. Het afscheid van Gerets, de All star game met al die PSV coryfee?n en de opening van het stadion kunnen beter onthouden worden als hoogtepunten van deze zeer geslaagde avond. het hoofdgerecht was er echter een met een bijsmaakje.

PSV - Hertha BSC 0-0 (0-0)

Scoreverloop:


Opstelling PSV:
Waterreus, Bogelund, Ooijer, Hofland, Bouma, Van Bommel, Vogel, Gakhokidze ('72 Robben), Rommedahl, Bruggink ('72 Ramzi) en Kezman ('80 Vennegoor of Hesselink).

Huub Stevens, coach van Hertha BSC, liet voor de wedstrijd al weten met het oog op de competitiestart van vrijdag afgesproken te hebben volop te gaan wisselen en geen risico's te nemen met zijn spelers.

Meer op




Tags

hertha kezman acceptabel alleszins bijsmaakje bogelund bommel bouma bruggink competitiestart coryfee feestelijke gakhokidze game gerets geslaagde hesselink hofland hoofdgerecht hoogtepunten kraly nachtkaars onthouden ooijer opening ramzi robben rommedahl scoreverloop slordiger star stevens terugtrok vennegoor vogel waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage