Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: 'er ligt nog genoeg werk'

6 augustus 2002 23:25

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink liet na afloop weten voor de komende dagen nog genoeg werk te hebben om de selectie op scherp te krijgen voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Op zich was de 0-0 tegen Hertha BSC, dat gezien de uitstekende uitslagen in de voorbereiding verder is dan PSV, behoorlijk. Met betrekking tot het spel valt er echter nog wel het een en ander aan te scherpen, aldus Hiddink. De tweede helft was duidelijk minder dan de eerste. Toen cre?erde PSV de kansen wel, maar was het volgens Hiddink te onstuimig in de afwerking. In de tweede helft zakte de ploeg ver weg. 'Dat dit nog gebeurt is aanleiding om in de komende dagen in aanloop naar Ajax nog heel scherp te gaan'.

Hididnk liet voor de camera's weten dat zijn basis niet meer zo heel veel zal afwijken van het elftal dat vanavond begon. 'Al heb ik met name in de aanval nog diverse opties' aldus Hiddink.

Meer op




Tags

hiddink afwerking afwijken cre erde hertha hididnk onstuimig scherpen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte