Transparent
Inloggen
Sluiten

Koekenbakker prolongeert PSV Netwerk VoVo titel

25 juli 2016 09:34 - VoVo

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2015/2016 zit er weer op. Het was weer een spannend seizoen met bijna duizend deelnemers en de winnaar voor wat betreft PSV was Koekenbakker. Hij bleef met 302 punten zijn naaste belager HoornNH één puntje voor en werd vierde voor heel Soccer Netwerk. Op de derde plek kwam the alchemist met 299.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door erik psv en de eerdergenoemde HoornNH. Het klassement voor de beker werd door RedSox7 gewonnen met 24 punten. Dat was dit jaar een opmerkelijk hoog aantal punten, want geen fan in Nederland kwam in de buurt. PSV Netwerk lid the alchemist haalde de meeste punten in het Europees klassement. Het Interlands klassement kent traditioneel niet zoveel wedstrijden en dat was dit jaar helemaal het geval, maar werd gewonnen door Rolling en PoPe samen.

Voor wat betreft alle leden van Soccer Netwerk wist Peewee samen met twee Oranje supporters vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Ook het EK klassement werd voor heel Soccer Netwerk gewonnen door een PSV'er: haasje haalde net als een ajacied 28 punten. Het relatief klassement ging traditioneel naar kees.k.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2016/2017 gaat morgen weer van start als Ajax het opneemt tegen PAOK Saloniki in de voorronde van de Champions League. Komend weekend trappen we ook nationaal weer af met Feyenoord - PSV, in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Meer op VoVo
Tags

klassement vovo koekenbakker alchemist hoornnh titel belager eerdergenoemde eredivisie feyenoord haasje loginnaam nederland opmerkelijk oranje paok peewee pope puntje redsox rolling saloniki vantevoren vermelding voorronde voorspelcompetitie voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko basarnhem berghuis bergwijn bosz brobbey crisy crockett effenberg feyenoord hahaha handtekeningen hoezo hypo izecson james koeman lens malen ocampos oranje overmars pfff santos schouten seksueel sevilla til twente vaio