Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeugdspeler Teze (16) tekent contract tot 2019 bij PSV

27 juli 2016 18:06 - PSV.nl

PSV heeft jeugdspeler Jordan Teze gecontracteerd. De 16-jarige verdediger uit de jeugd van PSV zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een contract dat hem drie jaar aan PSV verbindt.

Jordan Teze (Roosendaal, 30 september 1999) begint deze zomer aan zijn tiende seizoen in de jeugdopleiding van PSV. In 2007 begon hij in de F-jeugd, waarna hij alle hogere jeugdelftallen op De Herdgang doorliep. Dit seizoen sluit Teze, die begon met voetballen bij RSC Alliance in Roosendaal, aan bij PSV onder 19, het team van coach Geert Brusselers. “Daar hoop ik het komend seizoen veel minuten te maken om daarna via Jong PSV de stap naar het eerste te maken”, sprak Teze in een eerste reactie bij PSV TV.

De verdediger kreeg uit handen van Marcel Brands een PSV-shirt met daarop het rugnummer drie. “Die lijsten we in en hangen we in de woonkamer”, aldus een trotse Teze. “Na al het harde werken voelt dit contract als een bekroning. Een bekroning voor mezelf en het afgelopen jaar. Een mooi gevoel.”

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jeugdspeler bekroning jordan roosendaal alliance brands brusselers gecontracteerd geert herdgang jong rsc trotse verbindt woonkamer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje