Transparent
Inloggen
Sluiten

Voetbaljournalisten: PSV kampioen

9 augustus 2002 13:46

Verslaggever: BvT

Traditiegetrouw staan er in de VI seizoengids ook dit jaar weer de prognoses van enkele gerenommeerde voetbaljournalisten. Volgens deze kenners kan er haast geen twijfel over bestaan: PSV wordt kampioen 2002/2003. Tien van de veertien zetten PSV op de eerste plek in de eindrangschikking. Feyenoord en Ajax worden beide tweemaal als kampioen getipt.

Alleen Ruud ter Weijden (RTL5) verwacht een absoluut rampseizoen voor de Eindhovenaren en zet PSV op de vierde plek. Een gewaagde voorspelling, want de laatste keer dat PSV niet bij de bovenste drie eindigde in de competitie is lang geleden: in 1980/1981. Verder verwacht een meerderheid dat FC Zwolle direct degradeert en wordt SC Heerenveen als voornaamste kandidaat genoemd om mee te doen met de topclubs.

Meer op




Tags

voetbaljournalisten degradeert eindrangschikking feyenoord getipt gewaagde haast heerenveen kenners prognoses rampseizoen seizoengids traditiegetrouw weijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage