Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij komt op voor eigen fans

11 augustus 2002 18:23

Verslaggever: RvN

Hoewel Van Raaij het absoluut niet eens is met de manier waarop de PSV fans hun actie uitvoerden vanmiddag en dat ongetwijfeld nog een staartje zal krijgen, nam de voorzitter van PSV het vanavond in een reactie via SBS6 in duidelijke bewoordingen op voor zijn supporters. De PSV voorzitter liet weten de actie niet goed te keuren, maar dat de oorzaak bij de gemeente Amsterdam. Van Raaij liet weten dat die een aantal keer van standpunt veranderde. aanvankelijk zou zij hebben toegezegd dat de PSV fans op eigen vervoer zouden mogen komen. Vervolgens kwam het met PSV tot een akkoord over een gezamenlijke bus en treincombiregeling. Daar kwam de gemeente later op terug en besloot toen alleen nog maar een beperkte groep via de trein toe te laten.

Meer op




Tags

raaij gemeente keuren trein treincombiregeling uitvoerden vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte