Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV schuift bij uitschakeling Shakhtar, Olympiakos of Ajax vanavond door naar pot 3 bij loting CL

3 augustus 2016 18:51

Verslaggever: -

Bij PSV zal met belangstelling gekeken worden naar de beslissingen in de derde voorronde van de Champions League vanavond. Niet alleen staat er punten voor Nederland voor de UEFA ranglijst op het spel. Bij uitschakeling van Ajax kan PSV rekening houden met een extra bedrag van een kleine 4 miljoen euro aan tv-premies. Daarnaast weet PSV dat het bij een verrassende uitschakeling van Shakhtar Donetsk, Olympiakos Piraeus of Ajax bij de loting voor de groepsfase van de Champions League doorschuift naar pot 3.

PSV staat nu als hoogste genoteerd in pot 4. Indien er een van de hoger geplaatste ploegen in de voorronde uitgeschakeld wordt, dan schuift PSV een plaats door naar pot 3. In de vierde voorronde komen later Manchester City en Porto in actie. Vanavond komen in de derde voorronde Shakhtar Donetsk, Olympiakos Piraeus en Ajax in actie. Indien één van deze ploegen in de voorronde strandt schuift PSV door.

Shakhtar Donetsk wist thuis al met 2-0 te winnen van Young Boys. De kans dat de club uit de Oekraïne die voorsprong in Zwitserland nog gaat verspelen, lijkt op voorhand heel klein (aanvang 20.15 uur). Meer kans ligt er voor PSV bij Hapoel Beer-Sheva - Olympiakos (aanvang 20.00 uur). In Griekenland eindigde het duel in 0-0. Om 20.30 uur speelt Ajax vervolgens uit bij PAOK. In de Arena eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel.




Tags

olympiakos shakhtar voorronde donetsk aanvang piraeus arena doorschuift griekenland hapoel nederland oekraine paok porto premies sheva strandt uefa verspelen voorhand zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage