Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV overtuigend naar 0-4 in Zwolle

20 augustus 2016 21:34

Na twee moeizame zeges bij de start van de competitie heeft PSV overtuigend gewonnen in Zwolle. Bij PEC werd het 0-4 na vooral een goede eerste helft.

PSV had vanaf het begin controle over de wedstrijd en een overwicht op de thuisploeg. PSV krege diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen. Het was uiteindelijk Nicolas Isimat-Mirin die PSV halverwege de eerste helft op voorsprong zette. Luuk de Jong kopte goed terug, waarna Isimat vrijstaand binnen kon koppen. Tien minuten later was het 0-2. Het was Jorrit Hendrix die met een droge schuiver van afstand doelman Van der Hart verraste. De voorsprong was meer dan verdiend. PSV was heer en meester en kon zich alleen verwijten dat het het duel niet al beslist had.

Doordat het nog slechts 0-2 was bleef PEC erin geloven dat het nog voor een ommekeer kon zorgen. Mede door tactische omzettingen bij PEC en een PSV dat een 'tandje minder' had gezet, kon PEC meespelen. Heel veel kansen wist de thuisploeg niet te creëren. Door meer gebruik te maken van de diepte kreeg PSV kansen het duel definitief te beslissen. Dat gebeurde pas in de slotfase toen Luuk de Jong zijn eerste treffer van het seizoen binnenkopte. Het slotakkoord was van Steven Bergwijn die zijn eerste in het eerste elftal prachtig in de kruising krulde.




Discussieer mee op de forums


Tags

pec isimat jong bergwijn binnenkopte heer hendrix krege kruising krulde mirin schuiver slotakkoord tandje vrijstaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage