Transparent
Inloggen
Sluiten

Terwijl Atletico de reis naar Eindhoven aanvangt, werkt PSV laatste training af met Zinchenko en S. de Jong

12 september 2016 12:00

Terwijl Atletico Madrid de reis naar Eindhoven aanvangt, vertrek van de vlucht staat gepland rond 12.00 uur, werkte PSV een besloten training af op De Herdgang. Tijdens de open beginminuten was wel duidelijk dat Oleksandr Zinchenko en Siem de Jong van de partij waren bij de laatste training. Zinchenko liet de training zondag nog lopen. Het is niet waarschijnlijk dat zij dinsdag al op de bank zullen plaatsnemen.

Phillip Cocu zal om 14.30 uur zijn traditionele persconferentie op de dag voor de wedstrijd houden. Atletico Madrid zal om 18.45 uur hun laatste training in het stadion afwerken, voorafgegaan door de persconferentie van Atletico coach Simeone.














Tags

atletico zinchenko aanvangt jong madrid beginminuten cocu herdgang oleksandr simeone vlucht voorafgegaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage