Transparent
Inloggen
Sluiten

Winst voor Rommedahl, Bogelund, Ramzi, Vogel en Kezman; Verlies Gakhokidze

21 augustus 2002 22:46

Verslaggever: RvN

De Denen Rommedahl en Bogelund hadden een succesvolle avond in Schotland. Beiden stonden in de basis van het Deense team dat uiteindelijk met 0-1 wist te winnen van Schotland. Rommedahl gaf de assist waaruit spits Ebbe Sand de enige goal van de avond binnenkopte. beide PSV'ers werden in de rust gewisseld.

De Marokkaanse international van PSV, Adil Ramzi, stond woensdagavond in Luxemburg in de basis bij Marokko als spits. Jabrane en Kaserni scoorden voor de Marokkanen.

Johann Vogel wist met het Zwitserse nationale elftal buurland Oostenrijk met 3-2 te verslaan. In Basel speelde de middenvelder van PSV de gehele wedstrijd.

In Bosni? won Mateja Kezman met Joegoslavie met 0-2 van Bosni?-Herzegovina. Krstaic en Kovacevic waren de doelpuntenmakers voor de Joegoslaven.

Giorgi Gakhokidze ging met het nationale elftal van Georgie in Turkije met 3-0 onderuit. Gakhokidze stond opgesteld als linksback en werd in de rust gewisseld.

Meer op




Tags

gakhokidze rommedahl bogelund kezman ramzi vogel bosni schotland basel binnenkopte buurland ebbe georgie giorgi herzegovina jabrane joegoslaven joegoslavie johann kaserni kovacevic krstaic luxemburg marokkanen marokko mateja oostenrijk sand turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage