Transparent
Inloggen
Sluiten

Ziggo spreekt Sierd de Vos aan op gedrag, Sierd: 'PSV mijn favoriete topclub in Nederland'

14 september 2016 15:30

Ziggo laat in een verklaring op de ophef weten Sierd de Vos te hebben aangesproken op diens gedrag bij de gemiste penalty van Andres Guardado. De commentator heeft daarop zijn spijt betuigd, aldus de zender.

Op Telegraaf.nl gaat Sierd de Vos ondertussen zelf uitgebreid in op de gebeurtenissen. Volgens hem was het slechts om zij verslag te verlevendigen, hij zong wat er in het uitvak werd ingezet. 'Natuurlijk heb ik niks tegen PSV. Ik ben nota bene Eindhovenaar. Mijn ouders hebben elkaar bij Philips leren kennen. Ik was vroeger kind aan huis bij PSV. In Nederland is PSV mijn favoriete topclub. Veel van die leuke filmpjes over PSV die je op YouTube vindt, zoals PSV’ers die het liedje van Thé Lau zingen en de Quiz met Alex en Gomes, heb ik gemaakt.' Een uitgebreide reactie van Sierd de Vos lees je op Telegraaf.nl.













Tags

sierd vos nederland ziggo telegraaf andres betuigd commentator eindhovenaar filmpjes gomes guardado kind lau liedje nota quiz uitvak verlevendigen verslag zender zong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage