Transparent
Inloggen
Sluiten

Storing Ticketbox; Belangrijk info mbt vandaag gekochte passe-partouts

24 augustus 2002 15:24

Verslaggever: RvW

In verband met storingen bij Ticketbox is de verkoop van toegangskaarten, waaronder de Champions League passe-partouts vandaag enkele malen stilgelegd. Ticketbox heeft gemeld dat er druk wordt gewerkt om deze storing op te lossen. De verkoop bij Ticketbox voor de eigen plaats loopt nog tot en met woensdag.

Mensen die zaterdag wel een passe-partout hebben kunnen aanschaffen, hebben een kaart gehad met daarop 3 x de tekst ''THUISWEDSTRIJD" en daaronder ''1e RONDE''. De wedstrijdnummers (1,2 en 3) zijn niet op de kaarten afgedrukt.

Links onder op de tickets (onder de barcode) staat een nummer serie vermeld waaraan kan worden herleid voor welke van de 3 thuiswedstrijden de kaart is.

Hieronder staat het overzicht

nummer 6 042023 = thuiswedstrijd 1
nummer 6 042024 = thuiswedstrijd 2
nummer 6 042025 = thuiswedstrijd 3

De bijbehorende tegenstanders worden bekend bij de loting van 29 augustus.

PSV raadt de mensen aan om met een pen of stift het juiste wedstrijdnummer op de kaart te vermelden. In verband met de toegangscontrole dient namelijk op de wedstrijddag het juiste ticket te worden aangeboden bij het poortje!

PSV zal de mensen die vanochtend een kaart hebben gekocht ook nog schriftelijk informeren en daarbij verwijzen naar de juiste nummers van de 3 thuiswedstrijden.

Meer op




Tags

ticketbox passe partouts storing gekochte mbt afgedrukt barcode herleid malen partout pen poortje raadt schriftelijk stift storingen tekst toegangscontrole toegangskaarten verwijzen wedstrijddag wedstrijdnummer wedstrijdnummers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje