Transparent
Inloggen
Sluiten

Edno speelt gehele wedstrijd voor winnend Braziliaans elftal U20

25 augustus 2002 23:00

Verslaggever: RvN

De nieuwe Braziliaanse linksback van (Jong) PSV, Edno, was dit weekend succesvol voor het Braziliaanse nationale elftal tot 20 jaar, dat deze week op een groot internationaal jeugdtoernooi in Spanje uitkomt. De Brazilianen versloegen de leeftijdgenoten uit de Verenigde Staten met 2-1. Edno speelde de gehele wedstrijd als linksback.

USA U20 kwam met 10 man verrassend op voorsprong toen David Johnson bij de tweede paal boven Edno uitsprong en de bal binnen kon koppen. In de eerste helft kwamen de Amerikanen door een rode kaart al op 10 man te staan.

Brazilie kwam vervolgens in 4 minuten tijd terug door doelpunten van Tavares en een van richting veranderd afstandschot van de door Ajax aan GBA verhuurde Walker.

Brazilie komt op het toernooi in de poule nog uit tegen de nationale elftallen U20 van Italie en Oekra?ne alvorens eventuele kruisfinales te mogen spelen.

Meer op




Tags

edno afstandschot gba jeugdtoernooi johnson jong leeftijdgenoten oekra tavares uitsprong usa walker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte