Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verzuimt opnieuw goede wedstrijd te winnen: 1-1

1 oktober 2016 21:36

PSV heeft opnieuw verzuimd te winnen. PSV was lange tijd veel sterker dan de Friezen. PSV creëerde voldoende goede kansen, maar wist de wedstrijd niet te beslissen.

Na een moeizame openingsfase was PSV veel sterker dan de gastheren. PSV had de controle over de wedstrijd, gaf niets weg en creëerde kansen op de openingstreffer. PSV verzuimde alleen op voorsprong te komen. PSV streed in Heerenveen voor elke meter. Het werd dan ook een gevecht waar Herenveen niet aan te pas kwam. Het verschil werd echter niet tot uitdrukking gebracht op het scorebord. Pogingen van Pereiro, Siem en Luuk de Jong strandden alleen op een Mulder, die een plaag was voor de PSV'ers.

Ook in de tweede helft was het spelbeeld lange tijd hetzelfde. Naarmate het duel vorderde en het doelpunt uitbleef ging Heerenveen geloven in een stunt. Bij het eerste schot op doel was het raak. Het was Zeneli die een voorzet van Slagveer kon binnenlopen. PSV had nog maar zo'n twintig minuten om de zaken recht te zetten. Drie minuten later kwam PSV alweer langszij. Een schot van Pereiro caramboleerde via het been van St.Juste in het doel achter Mulder.

PSV ging vervolgens op zoek naar de winnende. PSV kreeg de mogelijkheden ervoor, maar wist het duel niet te beslissen. Ook een vrije trap op 5,5 meter voor de goal, nadat Mulder een terugspeelbal oppakte, was niet aan PSV besteed. In het volle doel zocht Siem de Jong de verre hoek. Daar kreeg Schwaab hem echter op zijn lichaam, waardoor de kans verloren ging en het 1-1 zou blijven.




Discussieer mee op de forums


Tags

mulder creeerde heerenveen jong pereiro verzuimt besteed binnenlopen caramboleerde gastheren herenveen juste langszij naarmate openingsfase plaag schwaab slagveer spelbeeld strandden streed terugspeelbal uitbleef uitdrukking vorderde zeneli

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje