Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB haalt bakzeil: premie terug, rectificatie moet volgen'

28 augustus 2002 08:19 - De Telegraaf

Verslaggever: RvW

De Telegraaf onthult vandaag dat een gesprek tussen de KNVB en Van Raaij voor een gedeeltelijke oplossing heeft gezorgd in het conflict tussen de twee over de gebeurtenissen rond de Super Cup. Hoewel nog niet officieel verwacht Van Raaij dat de KNVB binnenkort alsnog over zal gaan tot uitkering van de verliezerspremie van 90.000 euro voor deelname aan de Super Cup.

Wat nog niet uit de lucht is, is de rectificatie die Van Raaij eist om zijn naam gezuiverd te krijgen. Die is wel afgesproken, maar een eerste concept voorstel is door PSV afgewezen. Van Raaij zou desnoods zelfs naar de rechter willen stappen om een dergelijke persverklaring van de KNVB af te dwingen, zo laat hij in De Telegraaf weten.

Meer op De Telegraaf




Tags

knvb raaij rectificatie bakzeil premie telegraaf eist gezuiverd lucht persverklaring verliezerspremie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte