Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets: 'een van beste wedstrijden'

7 april 2000 23:45

Verslaggever: RvW

Eric Gerets liet na afloop van de wedstrijd weten een echte champagnedrinker te zijn. Regelmatig trekt hij een fles open. Gerets hoopt dat hij dat volgende week ook kan doen in het Philips Stadion na afloop van PSV - Cambuur. Dan moet er echter wel hulp komen van andere clubs om de concurrenten verliepsunten af te dwingen.

Gerets had verder nog steeds goede hoop dat Van Nistelrooy nog een jaar bij PSV blijft. 'Zolang hij nergens getekend heeft, ga ik er van uit dat hij het komende seizoen gewoon bij ons blijft'. De huidige afspraak tussen PSV en Van Nistelrooy (zie eerder vandaag) deed zijn hoop toenemen.

Hij vond de wedstrijd tegen Fortuna Sittard e e n van de beste wedstrijden van het afgelopen seizoen van PSV. Ondanks het feit dat PSV een aantal bepalende spelers moest missen kon PSV overtuigend de wedstrijd domineren. Met name het feit dat spelers die normaal niet in de basis staan, vanavond uitblonken, deed hem goed. PSV kwam ondanks de invallers geen moment in de problemen en won op een souvereine wijze in Sittard, een wedstrijd die traditioneel nog wel eens voor problemen zorgt.

Meer op




Tags

gerets nistelrooy bepalende cambuur champagnedrinker domineren fles fortuna souvereine toenemen uitblonken verliepsunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage