Transparent
Inloggen
Sluiten

Brazilianen Edno en Leandro met geluk naar finale

29 augustus 2002 09:42

Verslaggever: RvW

Brazilie U20 heeft met veel geluk de finale van een internationaal toernooi in Spanje weten te behalen. Het nationale team versloeg na strafschoppen de leeftijdgenoten van Costa Rica. In de reguliere speeltijd kwamen de ploegen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Bij die stand miste Costa Rica een strafschop. In de eerste helft kwam Brazilie nog op 2-0 voor, maar het liet Costa Rica vervolgens terugkomen in de wedstrijd.

Edno stond bij de Brazilianen weer in de basis, hij werd na een uur spelen gewisseld. De Braziliaan Leandro kreeg na de competitiewedstrijd tegen FC Groningen alsnog de vrijheid van PSV om zich bij de ploeg aan te sluiten. Hij speelde in de derde wedstrijd al een halve wedstrijd en viel in de halve finale vlak na rust in. Waar het versterking kreeg van PSV'er Leandro daar moesten de Brazilianen na de groepswedstrijden afstand doen van Ajacied Walker die van zijn huurclub GBA slechts toestemming had gekregen voor de groepswedstrijden.

In de finale komt Brazilie opnieuw tegenover het team van de USA te staan.

Meer op




Tags

leandro costa edno rica braziliaan gba groningen huurclub leeftijdgenoten usa walker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte