Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramselaar schiet PSV eindelijk weer eens naar zege: 1-0

22 oktober 2016 21:34

PSV heeft eindelijk weer eens weten te winnen. PSV speelde lang zonder vertrouwen en miste opnieuw een dot aan kansen. Ramselaar zorgde met een doelpunt een kwartier voor tijd voor het bevrijdende doelpunt.

PSV kende een heel matig eerste half uur. Met name in de beginfase speelde Sparta frank en vrij en PSV zonder enig zelfvertrouwen. Het leverde Sparta mogelijkheden op om op voorsprong te komen. In het vervolg van de eerste helft nam PSV de controle over en was de ploeg met name via schoten gevaarlijk. Voetballend was het allerminst overtuigend, op basis van kwaliteit drukte PSV Sparta echter steeds verder terug.

In de tweede helft nam de druk van PSV steeds meer toe. Het leidde uiteindelijk tot de 1-0. Een kwartier voor tijd gaf de opnieuw teleurstellende Luuk de Jong de bal in het centrum goed door. Ramselaar kwam daardoor vrij voor het doel en stifte hem overtuigend over de uitkomende Kortsmit. PSV bleef in het vervolg kansen krijgen op meer. Deze waren echter niet besteed aan de ploeg van Cocu. Daardoor zou het 1-0 blijven en was de opluchting na het laatste fluitsignaal groot in het Philips Stadion.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramselaar sparta allerminst beginfase besteed bevrijdende cocu dot fluitsignaal jong kortsmit stifte uitkomende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte