Transparent
Inloggen
Sluiten

Pijnlijke uitschakeling voor PSV bij Sparta: 3-1

25 oktober 2016 22:37

PSV is op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de strijd om de KNVB beker. In de tweede ronde won Sparta in eigen huis verdiend met 3-1 van PSV. De ploeg van Phillip Cocu dwong veel te weinig af om aanspraak te kunnen maken op de zege.

Sparta zorgde op het Kasteel in de openingsfase voor het meeste gevaar. Nadat Remko Pasveer de openingstreffer nog voorkwam was het bij de daaropvolgende corner Vriends die de 1-0 kon binnenwerken. PSV moet vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. De ploeg liet daravoor echter veel te weinig zien om iets af te dwingen.

In de tweede helft leek PSV scherper uit de kleedkamer te komen. Dat leverde in de 51ste minuut de gelijkmaker op van opnieuw Bart Ramselaar na een hard schot. De hoop dat PSV erop en erover zou gaan was van korte duur. Sparta zette aan en stond twee minuten later alweer op voorsprong. Op randje buitenspel wist El Azzouzi de 2-1 te maken. terwijl PSV inspiratieloos op zoek ging naar de gelijkmaker, was het Sparta dat bij vlagen gevaarlijk bleef. Het was dan ook Brogno die de 3-1 kon binnenwerken over Pasveer heen en daarmee het duel kon beslissen.




Tags

sparta binnenwerken pasveer aanspraak azzouzi brogno cocu daravoor inspiratieloos knvb openingsfase ramselaar remko scherper vlagen voorkwam vriends

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje