Transparent
Inloggen
Sluiten

Proef 'vrij reizen' bij wedstrijd Auxerre-PSV

4 september 2002 16:59

Verslaggever: RvW

PSV zal bij wijze van proef voor de wedstrijd Auxerre-PSV 10% van de beschikbare kaarten beschikbaar stellen aan fans die op eigen gelegenheid naar de wedstrijd willen afreizen. Wij willen er daarbij nadrukkelijk op wijzen dat het om een proef gaat en aan de hand van de resultaten van die proef bekeken zal worden of deze proef vervolg kan krijgen bij andere Europese uitwedstrijden. Het is dus in het belang van alle PSV-fans dat deze proef zonder incidenten verloopt.

De afgelopen jaren was er veel kritiek op en onrust over het feit dat PSV haar supporters verplichtte in groepsverband naar Europese uitwedstrijden te reizen. Na diverse gesprekken van PSV met supporters is uiteindelijk tot deze proef besloten.

Verkoop hiervoor loopt via Ticketbox (? 12,50), vanaf 7 september voor PSV Seizoen Club Card-houders, vanaf 9 september voor leden van de Supportersvereniging PSV en vanaf 11 september voor alle PSV Club Card-houders.

Lees de instructies voor 'vrij reizen' goed door op de website PSV.nl indien je interesse hebt deel te nemen aan deze proef.

Daarnaast organiseren de Supportersvereniging en 'Oost' groepsreizen.

Meer op




Tags

auxerre houders supportersvereniging groepsreizen groepsverband oost ticketbox verloopt verplichtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage