Transparent
Inloggen
Sluiten

Waterreus en Van Bommel niet in de prijzen

4 september 2002 21:42

Verslaggever: RvW

Er waren dit jaar geen prijzen weggelegd voor de PSV'ers op het VVCS Profvoetbalgala. Voor twee verkiezingen waren PSV spelers genomineerd, maar de profvoetballers besloten anders. Pierre van Hooijdonk werd uitgeroepen tot 'Speler van het Seizoen 2001/2002' voor Van Bommel en Chivu. De prijs van 'Doelman van 2001/2002' ging naar Feyenoord keeper Zoetebier, voor Waterreus en Wapenaar.

In de strijd om Talent van het Jaar ging Robin van Persie met de eer aan de haal, voor de onlangs door PSV aangetrokken Hoogstrate van Fc Groningen en Mido van Ajax.

Het regende sowieso prijzen voor Feyenoord. Naast Van Hooijdonk en Zoetebier waren er ook voor Buffel (beste speler eerste divisie), Van Marwijk (beste coach) en Feyenoord zelf als beste club (voor Utrecht en RBC) prijzen.

De winnaar van de Ouvre-prijs 2001/2002 ging naar John Bosman, dit is een speciale prijs voor de gehele carriere van de speler.

Meer op




Tags

bommel feyenoord waterreus hooijdonk zoetebier bosman buffel chivu eer groningen hoogstrate marwijk mido ouvre persie profvoetbalgala profvoetballers rbc utrecht verkiezingen vvcs wapenaar weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje