Transparent
Inloggen
Sluiten

Onderzoek naar vernielingen auto's van fans FC Twente

6 november 2016 14:43

Zowel PSV als de politie stelt een onderzoek in naar de vernielingen van auto's van fans van FC Twente zaterdagavond. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondag. Fans van de tegenpartij die met de autocombi naar Eindhoven waren gekomen troffen na afloop van het duel hun auto beschadigd aan. De politie zegt dat het om ongeveer 20 auto's gaat. Het toezicht behoort tot de verantwoordelijkheid van PSV.

Voorzitter Harrie Timmermans van de PSV Supportersvereniging stelt tegenover het Eindhovens Dagblad de vernielingen aan auto's van 'onze gasten' 'sterk te veroordelen'. "Hier past maar een antwoord: blijf met je poten van andermans spullen af." Dit soort incidenten doorkruist volgens Timmermans de pogingen van de supportersvereniging om zoveel mogelijk beperkingen voor reizende fans bij voetbalwedstrijden op te heffen. "Het wangedrag van een enkeling zorgt voor meer beperkingen voor de hele groep. Daar helpt dit soort incidenten niet bij."

Rond het duel tegen FC Twente waren er meer incidenten. Zo zijn vijf stewards gewond geraakt toen ze in actie kwamen tegen het vuurwerk van de FC Twente fans in het uitvak.

Meer:
ED: Auto's van FC Twente-fans beschadigd in Eindhoven na duel met PSV
ED: Vijf PSV-stewards na ruzie om vuurwerkaanhouding gewond




Tags

twente gewond supportersvereniging timmermans andermans autocombi doorkruist enkeling heffen poten reizende tegenpartij toezicht uitvak vuurwerk vuurwerkaanhouding wangedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje