Transparent
Inloggen
Sluiten

Weinig succes PSV'ers Jong Oranje en Oranje U19

6 september 2002 21:33

Verslaggever: RvW

Jong Oranje verloor vrijdag op ongelukkige wijze in het Goffert-stadion in Nijmegen de eerste EK kwalificatiewedstrijd van Wit-Rusland. De Wit-Russen scoorden in de laatste minuut de enige treffer en bepaalden de eindstand daarmee op 0-1. PSV doelman Gino Coutinho kwam niet in actie, de Ajacied Stekelenburg kreeg de voorkeur. Arjen Robben speelde wel mee met Jong Oranje. Voor hem was een belangrijke taak weggelegd om via de flanken voor gevaar te stichten. Ook hij kon de wedstrijd echter niet openbreken. De huurlinen Colin en Hoogstrate speelden ook de gehele wedstrijd.

Oranje U19 keerde met weinig succes terug van een toernooi in Joegoslavie dat gold ter voorbereiding op de EK kwalificatiewedstrijden in oktober. In de eerste wedstrijd werd met 3-0 verloren van Joegoslavie. Doordat de ploeg in de tweede wedstrijd niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel, moest de ploeg al voor de kruisfinales huiswaarts keren. Namens PSV stond Willem Jan Thijssen in het doel. John Schot viel in de tweede wedstrijd in voor Ajacied De Ridder.

Zaterdag staat voor PSV A1 de competitiewedstrijd tegen De Graafschap op het programma. De wedstrijd van Feyenoord A1 tegen Ajax A1 werd vanwege deze interlands uitgesteld.

Meer op




Tags

oranje jong joegoslavie arjen bepaalden colin coutinho feyenoord flanken gino goffert graafschap hoogstrate huiswaarts huurlinen ridder robben rusland russen stekelenburg stichten thijssen weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte