Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe tegenvaller: Guardado drie tot vier weken uit de roulatie na terugkeer blessure

12 november 2016 07:40

PSV heeft opnieuw een enorme tegenslag te verwerken gekregen. Andres Guardado is geblesseerd uitgevallen in het duel van Mexico tegen de Verenigde Staten. In een poging de tegenstander te blokkeren liep de spelmaker van PSV een spierblessure op in zijn been. Tegenover Mexicaanse media bevestigde de Mexicaan dat hij naar verwachting zo'n drie tot vier weken uit de roulatie zal zijn.

Het is zijn oude blessure waar hij weer last van heeft gekregen. 'Het is aan de achterkant van mijn dij. Het doet eerlijk gezegd heel veel pijn. Het is een blessure die mij al mijn volledige carrière parten speelt en nu net weer aan het herstellen was. Ik moet me weer gaan richten op mijn herstel. Ik zal drie tot vier weken uit de roulatie zijn, maar wil de komende dagen wel bij het Mexicaans elftal blijven,' zo gaf Guardado aan.

De Mexicanen waren verder dolblij met een 1-2 zege uit bij de Verenigde Staten. Guardado viel al na een half uur uit bij een 0-1 stand. Hector Morene speelde de volledige wedstrijd.
Tags

guardado andres dij dolblij hector mexicanen mexico morene parten poging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay afkeer baumgartl belgie bruma daguardo dak dame diversiteit dumfries elfrink ginkel irrelevant izecson jong kenners klompje koopmeiners malen nederland nos onzin oranje romero santos teze udinese vrouwlijke zaaf zizou