Transparent
Inloggen
Sluiten

Denen niet verder dan gelijkspel; Assist Ramzi goed voor zege; Forse nederlaag Kezman

7 september 2002 17:57

Verslaggever: RvW

Denemarken kwam vandaag in haar eerste kwalificatiewedstrijd uit bij Noorwegen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Nadat Tomasson de Denen twee keer op voorsprong zette kwam Noorwegen in de laatste minuut nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Carew. Rommedahl toonde aan weer fit te zijn, hij stond in de basis en werd na een uur spelen gewisseld. Bogelund kwam niet in actie voor de Denen.

Marokko startte in de kwalificatiereeks goed oor een 0-1 uitzege in de interland tegen Gabon. Net als de vorige interland stond Ramzi in de aanval geposteerd. Na 18 minuten gaf hij de assist waaruit Chippo het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde. Vlak voor tijd werd Ramzi gewisseld voor Regragui.

Joegoslavie ging in een vriendschappelijke wedstrijd had onderuit tegen Tsjechie. In Praag werd het maar liefst 5-0 voor de Tsjechen onder wie Galasek. Matjea Kezman viel na 56 minuten in voor Milosevic maar kon toen ook niets meer aan de stand veranderen.

[Op deze plaats zullen wij vandaag de diverse interlands van de PSV internationals bijhouden]

Meer op




Tags

ramzi kezman noorwegen bijhouden bogelund carew chippo denemarken gabon galasek geposteerd joegoslavie marokko matjea milosevic praag regragui rommedahl tomasson tsjechen tsjechie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage