PSV stelt opnieuw zwaar teleur: 0-0 bij Willem II

19 november 2016 21:40

PSV heeft opnieuw zwaar teleurgesteld. Een heel matig PSV kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel uit bij Willem II. In Tilburg creëerde PSV veel te weinig.

PSV speelde een heel matige eerste helft. In een veel te laag tempo werd nauwelijks iets gecreëerd. Willem II was het gevaarlijkst met een poging waarbij Jeroen Zoet Croux omver kegelde. PSV kwam goed weg toen Liesveld de overtreding niet bestrafte.

Na rust had PSV recht op een penalty na hands bij Willem II. Ook dit keer wuifde Liesveld het weg. Halverwege de tweede helft zette PSV meer gas bij. In die fase kreeg de ploeg kansen via De Jong, Pereiro en Zinchenko. PSV kon het tempo echter niet volhouden. Willem II kreeg het in de slotfase weer onder controle en wist daarmee de 0-0 veilig te stellen.