Transparent
Inloggen
Sluiten

Ranglijst: PSV derde, PSV - Rostov wordt beslissend voor derde plaats

21 november 2016 18:54

Door de nederlaag tegen Bayern Munchen is PSV definitief uitgeschakeld voor overwintering in de Champions League. Voor PSV rest nu alleen nog de derde plaats. De laatste groepswedstrijd PSV - Rostov zal ongeacht de resultaten van de voorlaatste speelronde beslissend zijn voor de derde plaats.

Atletico Madrid zorgde met een winnend doelpunt in de 94ste minuut voor een beter vooruitzicht voor PSV. De Spanjaarden wonnen daardoor thuis nipt met 2-1 van Rostov. De Russen speelden een heel knappe wedstrijd in Madrid en kregen zelfs de beste kansen.

Indien PSV (tegen Atletico) en Rostov (tegen Bayern) hetzelfde resultaat behalen heeft PSV thuis tegen Rostov na de 2-2 uit zelfs aan een klein gelijkspel voldoende voor de derde plaats.

Ranglijst:
1. Atletico M. 4 12
2. Bayern 4 9
3. PSV 4 1
4. Rostov 4 1




Tags

rostov atletico bayern madrid groepswedstrijd nipt russen vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje