Transparent
Inloggen
Sluiten

Langeler vertrekt komende zomer definitief bij PSV

30 november 2016 10:52 - PSV.nl

PSV en hoofd opleidingen Art Langeler (46) gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. Het contract van Langeler loopt komende zomer af. Tijdens een evaluatiegesprek over de toekomst gaf de Zwolse oefenmeester aan dat hij graag weer fulltime als trainer wil gaan werken. “Een eerlijk en helder verhaal, wij hebben er begrip voor”, zegt technisch manager Marcel Brands.

Langeler is sinds juli 2013 actief voor PSV. Hij stond samen met hoofdtrainer Phillip Cocu en technisch manager Marcel Brands aan de basis van de koerswijziging waarin meer ruimte voor de eigen jeugd werd gecreëerd. “Het is een boeiende periode geweest. Ik werk nog steeds met hartstikke veel plezier bij PSV, maar ik merk aan mezelf dat ik er weer aan toe ben om een club te gaan trainen”, zegt Langeler.

Marcel Brands is tevreden over de vorderingen die onder het bewind van Langeler zijn geboekt. “We hebben op vele onderdelen stappen vooruit gezet, dat is een feit”, zegt de technische baas van PSV. “Het opleiden van toptalenten is een steeds maar voortdurend proces, waar we bij PSV veel tijd en geld in investeren. We willen de ingeslagen weg voortzetten en hopen medio januari uitsluitsel te kunnen geven over de opvolging van Art.”

Meer op PSV.nl




Tags

langeler brands art bewind cocu evaluatiegesprek fulltime ingeslagen koerswijziging oefenmeester opvolging toptalenten voortzetten zwolse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte