Transparent
Inloggen
Sluiten

Opstappen in Zwolle voor combi naar Zwolle

10 september 2002 16:57 - Supportersvereniging PSV

Verslaggever: BvT

Na alle formele manieren van protest te hebben uitgeput, heeft de Supportersvereniging PSV besloten op ludieke wijze te protesteren tegen de door de plaatselijke autoriteiten opgelegde verplichte combi voor PSV-fans naar de wedstrijd tegen FC Zwolle. Speciaal voor deze wedstrijd zal een opstappunt voor de combi worden gecre?erd in Zwolle zelf. Fans die mee willen doen aan de actie en in Zwolle willen opstappen worden verzocht contact op te nemen met de vereniging (tel. 040-2574782).

De Supportersvereniging heeft PSV verder verzocht een brief te sturen naar de KNVB over de kwestie. Met de actie geeft de Supportersvereniging aan dat het ze menens is om de vele onterechte binnenlandse combi-regelingen aan te pakken. Op de PSV Forums wordt over het initiatief gediscussieerd.

Meer op Supportersvereniging PSV




Tags

combi supportersvereniging brief erd gecre knvb kwestie menens opstappunt plaatselijke protest protesteren uitgeput

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage