Transparent
Inloggen
Sluiten

Gemeenteraad wil Gerbrands uitnodigen voor gesprek over salarissen

13 december 2016 23:49

De gemeenteraad van Eindhoven wil Toon Gerbrands om in gesprek te gaan over de salarissen bij PSV. De algemeen directeur wordt niet op het matje geroepen. De gemeenteraad nodig echter vaker personen uit om uitleg te geven over de gang van zaken. De wethouder ziet geen reden voor nader onderzoek omdat er geen afspraken zijn gemaakt over salarissen.

Tegenover Omroep Brabant laat Rik Thijs van GroenLinks weten het niet wenselijk te vinden dat sommige spelers ruim boven de miljoen euro verdienen terwijl de gemeente de club financieel heeft gesteund. "Gerbrands voorganger Tiny Sanders maakte in 2011 afspraken over een salarisplafond, waar hij slechts bij uitzondering overheen zou gaan. Wij zijn verontwaardigd over de manier waarop dat nu gaat." Hij wil van Gerbrands wat er sindsdien bij PSV is veranderd. "Hoe strookt dit verhaal met de woorden van Sanders destijds? Daarnaast wil PSV altijd voorop lopen in financial fairplay. Hoe zit dat in combinatie met deze salarissen?"

Meer: Omroep Brabant
Tags

gerbrands sanders fairplay gemeente groenlinks matje salarisplafond strookt tiny verontwaardigd voorganger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi