Transparent
Inloggen
Sluiten

Procedure kaartverkoop Auxerre en Arsenal

13 september 2002 14:19

Verslaggever: RvW

De Supportersvereniging heeft vanwege de beperkte interesse voor de combi-reizen een deel van de afgenomen kaarten teruggegeven. Nog tot zaterdag zijn er een paar kaarten beschikbaar voor de busreis naar Auxerre. De teruggegeven kaarten zullen door PSV niet beschikbaar worden gesteld voor de fans die alleen met 'eigen vervoer' willen reizen. Verschillende fans hoopten dat PSV dat alsnog zou doen. De 10% van de kaarten die voor 'eigen vervoer' bestemd was, waren vorige week binnen no-time uitverkocht. De 10% geldt als een proef en zal na de wedstrijd ge?valueerd worden. PSV zal de proef niet nu al uitbreiden, waardoor een deel van de fans voor deze wedstrijd thuis zal moeten blijven.

In principe zal er ook minstens 10% voor 'eigen vervoer' beschikbaar komen voor de volgende wedstrijden (afhankelijk van medewerking tegenstander) waaronder de uitwedstrijd bij Arsenal. De verkoop van combi-reizen via de Supportersvereniging start zaterdag aanstaande al (meer info). Ook organiseert 'Oost' weer een supportersreis: meer info. Reden van de vroege start van de verkoop van de reizen is volgens de Supportersvereniging het feit dat de betreffende hotels al heel vroeg geboekt moeten worden in Londen.

PSV heeft laten weten pas half oktober meer duidelijkheid te geven omtrent de 'eigen vervoer' regeling van deze wedstrijd. Dit heeft opnieuw enige onrust veroorzaakt onder de vele fans die de wedstrijden met eigen vervoer willen bezoeken, aangezien zij zouden moeten afwachten of er daadwerkelijk kaarten beschikbaar komen en of zij daar dan voor in aanmerking komen terwijl de reizen via de Supportersvereniging dan wellicht al uitverkocht zijn.

Veel onrust hoeft daar echter niet voor te zijn aangezien er 2500 kaarten beschikbaar zijn voor de PSV fans en in principe is afgesproken dat er in ieder geval 250 kaarten beschikbaar komen voor Eigen Vervoer. Het lijkt ook allerminst onwaarschijnlijk dat de Supportersvereniging de combi-reizen volledig zal weten te verkopen, gezien de beperkte interesse ook voor het duel in Noord-Frankrijk. Mocht PSV wederom besluiten het bij 10% van de kaarten te houden voor Arsenal, zullen EV-fans wel rekening moeten houden met een snelle verkoop via de ticketbox, gezien de verwachte grote belangstelling voor de wedstrijd.

Fans die met de georganiseerde reizen meewillen kunnen hun reis dus vanaf zaterdag bestellen via de fanshop van de Supportersvereniging danwel contact opnemen met 'Oost'. Fans die met eigen vervoer willen, kunnen met een gerust hart afwachten totdat de 'eigen vervoer' kaarten beschikbaar komen.

Veel discussie over de organisatie en kaartverdeling bij de wedstrijden Auxerre - PSV en Arsenal - PSV: PSV Forums

Meer op




Tags

vervoer supportersvereniging arsenal auxerre combi oost procedure teruggegeven allerminst bestemd busreis fanshop frankrijk hotels kaartverdeling londen meewillen onwaarschijnlijk regeling supportersreis ticketbox time valueerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage