Transparent
Inloggen
Sluiten

Sidibe genomineerd voor award Eindhovens talent van het jaar, PSV voor Eindhovens sportploeg van het jaar

16 december 2016 18:06

PSV is goed vertegenwoordigd bij de Eindhovense sportawards. Het eerste elftal is genomineerd voor de titel van Eindhovens Sportploeg van het Jaar vanwege de landstitel en de de goed prestatie in de Champions League begin 2016. De andere genomineerden zijn PSV Zwemmen en HC Oranje Zwart Heren 1.

Het 15-jarige talent van PSV Sekou Sidibe is genomineerd voor de titel van Eindhovens talent van het jaar. Sidibe deed dit jaar onder meer al mee in de UEFA Youth League met PSV onder 19. Andere genomineerden zijn Nyls Korstanje (PSV Zwemmen) en Lisa Post (HC Oranje-Rood).

Op de website van de gemeente kun je jouw stem uitbrengen. Naast de publiekstemmen, tellen ook de stemmen van de vakjury mee voor het bepalen van de uiteindelijke winnaars. Beiden tellen voor 50% mee.

Stem uitbrengen: Eindhovensport.nl




Tags

sidibe sportploeg award oranje titel zwemmen eindhovensport gemeente korstanje landstitel lisa nyls post publiekstemmen sportawards uefa vakjury

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage