Transparent
Inloggen
Sluiten

[CL tegenstanders] gelijkspel Auxerre, Winst Arsenal, gelijkspel Borussia Dortmund

14 september 2002 19:11

Verslaggever: RvW

Het Franse Auxerre, dinsdag tegenstander van PSV, kwam zaterdagavond in een uitwedstrijd bij Sochaux niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het was opnieuw Mwaruwari die scoorde voor Auxerre. na 65 minuten zette hij de ploegen op gelijke hoogte.

Arsenal vervolgde haar strijd om het kampioenschap met een ruime overwinning bij Oldham Athletic. Arsenal kende weinig problemen en won met 0-3 door doelpunten van Thierry Henry, Sylvain Wiltord en Edu. Arsenal gaat daarmee alleen aan de kop van de Premier League. Arsenal brak een record door voor de 45ste keer op rij te scoren in een Premier league wedstrijd en evenaarde het record van Nottingham Forest door voor de 22ste keer achtereenvolgend ongeslagen te blijven in een uitwedstrijd.

Borussia Dortmund kwam opnieuw niet tot winst. De ploeg kwam thuis tegen Schalke '04 op een 1-1 gelijkspel steken. Ver in de tweede helft scoorde Agali voor Schalke'04 en bracht Ewerthon de gelijkmaker op de borden. Borussia Dortmund staat nu 7e op de ranglijst.

Meer op




Tags

arsenal auxerre dortmund schalke achtereenvolgend agali athletic borden edu evenaarde ewerthon forest henry mwaruwari nottingham oldham sochaux sylvain thierry vervolgde wiltord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte