Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV blijft aan de leiding; 3 goals voor Kezman

14 september 2002 19:12

Verslaggever: RvW

PSV heeft de koppositie op de ranglijst met verve verdedigd via een ruime 4-0 overwinning op RKC Waalwijk. Drie dagen voor het eerste Champions League duel tegen Auxerre toonde PSV aan met alle aandacht bij het duel tegen RKC Waalwijk te zijn. PSV was veel sterker dan de ploeg uit RKC Waalwijk en kwam dan ook geen moment in de problemen. PSV verzuimde alleen nog verder uit te lopen dan de 4-0. Kezman was de grote man met 3 doelpunten, Arnold Bruggink scoorde de andere goal voor PSV. De derde goal van PSV, van de voet van Mateja Kezman, was de 3700ste van PSV in het betaalde voetbal.

Met een doelsaldo van 11 voor en 0 tegen blijft PSV op de ranglijst Ajax (dat FC Zwolle versloeg) op doelsaldo voor en behoudt het de eerste plaats op de ranglijst.

Guus Hiddink begon met Gakhokidze en Van der Schaaf in de basis. De Georgier verving Arjen Robben. Van der Schaaf verving de Zwitser Vogel. Vogel kampte met een lichte spierblessure en werd uit voorzorg rust gegund met het oog op Auxerre - PSV.

Meer op




Tags

kezman rkc auxerre schaaf vogel arjen arnold bruggink gakhokidze georgier hiddink mateja robben verdedigd verve voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte