Transparent
Inloggen
Sluiten

Auxerre heeft vertrouwen voor Champions League duel tegen PSV

16 september 2002 14:33

Verslaggever: RvW

Een dag voor het Champions League duel tegen PSV toonde het Franse Auxerre vol vertrouwen te zijn voor het duel van dinsdagavond. Auxerre kwam slechts ??n keer eerder uit in de Champions League, maar bereikte toen wel de kwartfinale waarin het werd uitgeschakeld door Borussia Dortmund. PSV lukte dat in de historie nog nooit, ondanks dat het bijna een vaste plaats heeft in de Champions League.

De Franse spelers lieten vandaag stuk voor stuk weten uit te kijken naar het voetbal op het hoogste niveau. De ploeg realiseerde zich dat er thuis van PSV gewonnen zal moeten worden wil het kans maken op een vervolg in de Champions League.

Guy Roux liet weten te verwachten dat het belangrijke drietal Djibrill Ciss?, Olivier Kapo en Khalilou Fadiga op tijd speelfit zal zijn. 'Ze maakten de afgelopen twee dagen goede progressie en als ze die lijn vandaag voortzetten' kunnen ze spelen' aldus Roux.

Meer op




Tags

auxerre roux ciss djibrill dortmund fadiga guy historie kapo khalilou realiseerde speelfit voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage