Transparent
Inloggen
Sluiten

Verslag Auxerre-PSV op tv, radio en internet

17 september 2002 13:26

Verslaggever: RvW

Zoals bekend zal het uitduel van PSV tegen Auxerre dinsdagavond niet live worden uitgezonden door de NOS. Fans die het duel toch live willen bekijken zullen een abonnement moeten hebben van Canal+ danwel naar een gelegenheid moeten waar Canal+ beschikbaar is. In Frankrijk wordt het duel ook via Canal+ uitgezonden. De NOS zal vanaf 22.40 uur een ruime samenvatting uitzenden van de wedstrijd.

Langs de Lijn zal op radio 1 met een extra uitzending komen, welke om 20.30 uur zal beginnen waarin flitsen te horen zijn van de CL wedstrijden van PSV en Ajax.

Fans kunnen uiteraard ook terecht in de PSV Chatbox waar het radioverslag van de NOS te beluisteren is en waar wellicht ook wel weer Canal+ kijkers aanwezig zullen zijn om de wedstrijd toch in PSV sfeer te kunnen volgen.

Meer op




Tags

canal auxerre nos verslag abonnement beluisteren chatbox flitsen frankrijk radioverslag samenvatting uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage